Processen

Processen

At få din kjoledrøm til at gå i opfyldelse hos Kaysen Couture starter med et ganske uforpligtende møde. Her taler vi om hvilken form for couture, du har i tankerne, kigger på inspiration, taler om detaljer, materialer og tegner evt. en skitse af idéen.

Vælger du at få skræddersyet din idé hos mig, mødes vi til måltagning. Her bliver vi enige om endeligt design, materialer og de finere detaljer.

Til den første prøvning syr jeg en prøvemodel af kjolen i lærredsstof, for at sikre, at idéen og mønsteret passer præcis til dig, før vi klipper i de fine materialer. Til denne prøvning beslutter vi længden og former kjolen, så den matcher netop dit ønske. Her træffer vi også de endelige beslutninger med hensyn til draperinger, perler, pailletter eller andet pynt.

Herefter følger 2-3 prøvninger i stof, således at din kjole kommer til at sidde helt perfekt.

Til sidste prøvning er kjolen som udgangspunkt færdig. Du får dog ikke kjolen med hjem, før den sidder helt perfekt og vi begge er tilfredse.

Vi aftaler prisen før vi går i gang med kjolen. Prisen afhænger af materialer, model og detaljer.
Halvdelen at beløbet betales før vi starter på kjolen og resten betales til sidste prøvning, hvor du får kjolen med hjem.